Wednesday, November 3, 2010

Nutella

Salam..semua org kenal kan brand nutella..begitu juga saya yang agak ketinggalan keretapi ni..ingatkah nutella ni brand cokelat spread ala2 rasa mcm choki choki tu..tapi meleset sama sekali kerana nutella adalah sangat sedap..dia punye coklat tu ala2 rasa mcm makan coklat ferera roccher..( wahh ferrero sangat verangans)

Sumpah tak tipu..one day ( ayat my student wat karangan english..huhu) saya singgah p Econsave utk membeli stroberi buat suami..suami doktor saspek gout..so surf2 internet..org gout ni elok makan jus2 and buah buahan yang beri2..so selepas menelefon salah seorg student katanya econsave ade jual stroberi..so tak perlu la nk drive ke jusco..sebab tgh malas..haha..

Sampai econsave carila stroberi tu..adoila..kecut2 dah berkulat..harga plak 19.90..so sentapp..sik baik ade jus powerberi from peel fresh..amekla tu dulu..haishh..nampak la nutella..tgk harga around rm14..so rasa mcm nak try..amekla botol kecil..

So kna beli roti kan..saya suka beli roti kat bakery..sebab roti dia adelah sedap n lembut..roti gardenia pun lembut..tapi kalau dah no choice saya beli gardenia..so gigihla nak mrassa nutella ngan roti..balik je rumah..try letak half roti..sedap ko tak ingat..half satu loaf bread tu aku bedal..haha..mcm addicted gile..sampai hubby yg tak suke coklat tu bleh terliur tgk aku makan roti tu..so dia mintak buatkan sekeping..

no wonderla nutella ni sedap..saya tak tau pun..haha..dah mrasa baru tau..mmg sedap..ok sori takde gambar nak taruk coz takde icon2 gambar bagai..c ya later..

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...