Sunday, November 28, 2010

pra gold coast

Wahh..tajuk tak tahan...nak wat jugak..tengah kalut gak ni packing barang..tapi lom masuk dlm lugage lagi..dulu masa p bangkok masih berdua ngan asben..neh dh berempat..packing pun kena consider budak tenit 2 org tu..nak packing diapers dieorang..baju bagai..baju mak pak dah ala2 recycle gittew..so lom betul2 pack..biasala pompuan..mcm2 nak bawak..mekap la..undies la..huhu..ni ubat gg kecik tak beli lagi ni..bedak kecik sofea ttgal kat kuantan..so kna beli lagi..yg mini2 je..termasuk contact lens solution..

Diapers budak2 ni pun kena budget betol2..mcm sofea aku tau dia satu hari 4-5 keping..mcm sofyan ni dia kadang2 3 je..kadang2 satu..tu pun sebab time dok umah dia mana pakai diapers..tido je..pernah gak terlepas sehari lupa nak pakai..sikbaik tak kencing atas katil...haha..

So 2 hari je tinggal ni..esok basuh baju satu trip lagi..kumpul2 brg smer..then packing..fuhhh..tu wat selonggok baju senang nak double check..pergi 2 lugage..satu lugage masuk dlm lugage..bleh gitu?2 backpack..satu stroller..backpack ni nak taruk diapers sofea n sofyan..

Selasa bermalam di Mersing..Rabu di Sepang..okeyla..Kira p gold coast sepang dolo baru gold coast oz..huhu..tadi baru settlekan extra baggage n meal..masuk skali comfort kit utk sofyan..total 215..hehehe..okla tu..meal 3 org pergi balik..extra baggage masa balik n comfort kit masa pergi memandangkan kiteorang bertolak dari lcct mlm..

Kalau takde apa2..nite b4 fly aku hapdet..then kalau ade masa kat sana upload la few pic..tgkla masa mcm mana..hehe..okey..c ya laterrr...

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...