Sunday, December 12, 2010

bohong sunat..

relax jap dari typing kisah goldcoast..esok ko sambung type..malas plak nak citer coz not in mood..kalau mood ok harus entry laju je type..memory bleh refresh cepat..hehe..ok today nak citer pasal bohong sunat..ade ke bohong sunat..

Saya ade satu perangai yg susah nak memuji org yg betul2 kite ihklas memuji..erkk..tak bagus ka bagus ini sikap?Contohla..kalau pergi kenduri kawin..lauk bapak tak sedap..tapi takdela p jpa tuan rumah sambil cakap..sedap betul nasi ni..lauk ni enak..bla bla..huhu..paling tidak saya diam je..huhu..

Tapi memang la vagus kalau puji2 gittew amek hati even ko taw mmg tak patut dipuji..tapi bagi dirikus ini..saya memuji bila benda2 or apa2 yg berhak dipuji( ayat tak bleh tahan..ape ko ingat ko baguus...) mukeke..teruk ekk perangaiku ini..kalau jpa baby..baby comel i puji..bb tak comel i diam je..tu sikap saya..kalau pengantin tu makeup mcm opera cina..takde la puji2 lg cantik makeup dia..haha..tak blehla nak tipu2 cakap bende yg opposite ni..

Ni pandangan sayala..saya tak pandai menipu..kalau saya tak suka..muka saya mmg tak bleh tipu..otomatik mmg org tahu saya tak suka..kalau kaver pun saya rela pergi jauh2 dari org nampak muke saya..kalau ikhlas saya mmg seikhlas hati saya..so itula perangai saya..sbb tu kalau komen2 mana tempat kalau saya rasa ikhlas baru komen..kalau takat nak amek hati tu..its so not me..ok..later v sambung entry gold coast..taa

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...