Sunday, March 27, 2011

tiru blog..

hehe..isu ni mmg slalu la timbul tenggelam timbul tenggelam...mehh akak kupass sikit tentang tiru meniru ka plaigit ke dsb..
Sebenarnyer bukan nak riak or nak haper..aku start tulis blog tahun 2005 lagi..tapi jenis lite2 je..suke suke..blog tu ade lagi lom delete pun tak silap url die shansfull@blogspot.com. blog tu kaler pink..blog tu adela bulan2 yg aku deleted sebab kes gadoh2 perang2 kat blog sampai mak bapak pun nak jadi isu..haishh tu kisah lama..so as a result aku bukak la blog baru juz to share about mother thingy,breastfeeding,travelling n parenthood gittew..sesekali adela luahan perasaan kan..

Isu tiru2 blog ni dh lama..since zaman org tiru blog chics..i rasa majority kenal chics..so do i..tp chics tak kenal aii..tak tau la if chics still remember me???( wahh saper ko..ko ingat ko retiss..) haha..masa zaman chics bujang2 dulu..majority blog yg ai singgah ayat2 adela mcm chics..kebetulan kot blog2 yg ai read tu gaya pengucapan dan ayat2 adalah sama..org yg tiru tu pun takdela tiru whole entry pun..dia juz amek beberapa perkataan makian n boleh ckap la 50% makian tu sama..jejee..tu tak kisah kan..

kekadang tuan blog biasa2 je..yg kasitau ni plak lebih2..mungkin prihatin..sama2 kasi info sama2..for me okeyla cenggitu..bile dh ramai yg mengadu tuan blog yg cool pun rasa tak best sama..haha..

Blog yg aku rasa ade ayat die tersendiri n tak pernah jumpa ayat mcm die..adelah blog peejaburhan tu..i laike ur blog very much..dulu die sker masuk kan yahoo games kat dlm blog die..siap crack bagai..skrang dah takde..hehe..i laike entry2 die pasal kucing n food..

So pendek citerla..setiap vlog ade olahan dan gaya bahasa tersendiri..tak payah nak tiru2 ayat org sebab nak dikenali..hehe

p/s : ooo teringin nak pergi blog belladonna yg asben dia nama lekir..tapi ai tak tau url die..ade la

No comments:

Post a Comment

happy

Hi olls.. Its long time no blogging..as usual life is more busy more merrier..but the best things after last entry of my blog posting..defi...