Wednesday, July 27, 2011

ramadhan datang lagi

salam..dah tinggal 3 hari sahaja lagi kita nak sambut ramadhan..puasa baru je abis ganti semalam..alhamdulillah semua berjalan dengan baik..Skrang dah boleh concentrate kat kerja2 siapkan file..kemaskini minit mesyuarat..huhu..best2..rumah pun dh bleh kemas skit2..menjelang raya..

Tadi beranikan diri pergi jpa dentist..aku ni penakut ya amat..last2 kena cabut gak gigi yg berlubang tertanggal tampalan bulan 4 dulu..dah tak bleh diselamatkan..so tadi gigi tu doktor ckp dah pecah byk..hermm..geraham paling hujung..terasa gak dengung telinga ni..tak sakit cuma tak slesa..doktor check hairan dia ckp rosak takde..dia tampal mana yg patut..so settle..kena 90hengget itu hari kena 300..2 thn lepas la..hahaha..patut masa pregnant doktor tu check dia ckp gigi aku ok..

Dah settle dentist thingy..kena jdkan routine ni..senang..puasa kali ni tak taula boleh manage ke tak sebab kali ni bekerja n nak kena uruskan 2 budak kenit..ooo..silap sorang budak kenit yg kuat nangis n bergayut je ooohh tidak..

Lembaga dh melawat kawasan..syukur..takde ape..cuma masalah dalaman je..biarkan aje..malas nak pk..let it be..takkan kena nila setitik tu rosak susu sebelengan..so ignorance is a bliss.so hepi berpuasa...baju kids dh beli..mommy je belom..

No comments:

Post a Comment

happy

Hi olls.. Its long time no blogging..as usual life is more busy more merrier..but the best things after last entry of my blog posting..defi...