Friday, July 8, 2011

yippie esok rest

salam..setelah sekian lama dari habis cuti sekolah sampai la minggu ni..barulah rasa lega skit coz tomolo no working k..kids ni tgh tido so amek inisiatif type laju2 hapdet ini blog..huhu..walaupun tak seglamer mane tetap nak hapdet kenn..

Penat nyer lately..rumah pun lom betul2 kemas..laundry pelan2 buat..masak pun baru minggu ni pelan2 masak..baju lom ironing 100%..hermm...tapi takpe weekend ni mmg cuti..bayangkanlah almost sebulan sabtu full day..huh..penat gile..sebab slalu sabtu tu time settlekan keje rumah..ahad relax berpoya2 dengan family..bila sabtu dh keje..mmg time tu limited editionla skit..

Apa nak story?Ohh exam is around da corner..today settle semer paper utk di reso n photostat..so next week nak concentrate kat report2 n post mortem..

Kids?nothing special cuma kekadang si Sofea ni manja nyer..adoila..nangis dah jerit2..abang sofyan pun ade papa die manja menjadi2..today belikan sofyan online cadar thomas n friends dan book thomas..suka la nanti dapat buku2 thomas tu..nak renovate bilik die..comel2..

Family?Ohh saya tak sangkala perempuan itu meraih simpati dengan menceritakan pasal keburukan dirinya..herm..dah terbongkar semua rahsia yang disimpan..jahatnyer pompuan itu..entahla...saya malas nak masuk campur dengan perangai perempuan itu yang tak semengah..

Okeyla,,nothing to citer2..so happy weekends...yaaaa

No comments:

Post a Comment

happy

Hi olls.. Its long time no blogging..as usual life is more busy more merrier..but the best things after last entry of my blog posting..defi...