Monday, August 22, 2011

Shopping raya

Salam.. Lega rasanya dah settle shopping segala keperluan kids..thn ni tema adalah hijau keemasan.. Tahun ni rasa tak rushing sgt shopping tak mcm tahun2 lePas semua cari 2 hari berturut.. Penat sehh..

Sebb thn ni aku dh ade sepasang cahayamata jadi untuk memudahkan tugas baju kids aku borong siap2.. Yaya beli 2 pasang n sofyan pun 2 pasang.. Settle..cuma gown yaya tak byk pilihan last Wednesday dpt gak beli satu gown yaya kat angsana.. Sebut pasal angsana coz tema bj adelah hijau keemasan seksa woo nk cari .. Bile jumpa bpk puny bj sofyan takde size..dh beli size kecik plak kesudahan pergi balik jumaat lepas Siap borong bj traditional srmer.. Lega settle..

Sabtu lepas baru beli brg2 makpak.. Huhu.. Dh settle semua tinggal nk packing jer masuk luggage..btw thn ni mmg tak tahan2 nafsu.. Mcm thn sudah langkah berjimat cermat mmg ade even mampu.. Thn ni agak berbelqnja sikit lah especially kat sofea aku taste kat kasut clarks dpt gak belikan Utk die.. Comel..

Ohh dulu aku ngidam stroller combi akhirnya dpt gakk.. Syukuuurrrr.. Ok ni type thru hp.. See yaa.. Selamat hari raya..

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...