Tuesday, November 29, 2011

hijrah..

salam..herm..banyak peristiwa yang berlaku dalam hidup aku since kecil sehingga sudah beranak pinak ni..dulu aku blogging dengan penuh emosi segalanya memang diri aku takde tapisan..apa yang aku rasa..bermain dengan emosi yg pelbagai marah..sedih..keciwa..dendam..

Huh..sebut pasal dendam..ya aku seorang pendedam yg tegar..apa yang org buat akan aku ingat sampai mati..tapi dendam tu sesuatu yang tidak baik..dendam juga boleh meragut perasaan belas kasihan kasih sayang seseorang itu..

kisahnya..tak perlula dicoretkan disini..hanya aku dan dia sahaja tau..mungkin orang terapat kami juga tahu kisah-kisah sedih,dendam,marah yang sebati dalam jiwaku..syukur dibukakan pintu hatiku untuk melunturkan perasaan dendam yang ada walaupun masih terdapat sisa-sisanya lagi..atas nasihat dirimu itu akan kucuba menghapuskan sisa-sisa yg bersarang yang mungkin akan mencemarkan kembali kasih sayang kita..

Semoga,hijrah tahun ini membuka sinar lembaran baru trus melenyapkan dendam2 silam..aku sayang kamu juga cuma dendam itu membuat aku jadi kejam..LOVE u sis..kalau masih singgah di blog baru ku ini..blog lama tu saya dah tak hapdet..biarlah die di situ..

Selamat menyambut maal hijrah semoga kami menjadi keluarga bahagia,ceria dilimpahi dengan kasih sayang..syukurr..amin..

No comments:

Post a Comment

Umrah part 2 Madinah-raudah

7 Disember 2017 Last entry tu silap lak letak tahun sebenarnya tahun 2017 bukan 2018..malas nak betulkan plak..kali ni..Okey kita sambung b...