Saturday, December 17, 2011

balik kampung..

hiolls..ceh verangan ade org baca kah blog kamu ittew...takpe..tak kisah..aku menulis sekadar menulis..luahan rasa..bukan kerana nama..ecehh..memblog ni mcm berchat zaman mirc dolo..kenal2 ade gathering..tp beza live blog kawan2 tegur2 gathering2 then jadila satu networking yg mantopp..

Wokeh..tomolo genap seminggu aku di kuantan with kids..life okeyla sesekali melayan karenah anak bujang yg semakin lasak..bawak plak jalan kamdar lagi la haru biru..dengan takde stroller..sengsara..tapi so far masih under control la..bila bawak masuk giant pun masih dpt kontrol la..

Dalam masa yang sama sempat gak menggantikan kucing yg hilang..so lepas satu hal...sempat jugak buat fruit salad n macaroni bakar utk mak ayah di kampung..terasa masa tu cepat jugakla..
sempat menikmati nasi arab aljawaher di sg isap..okeyla taste die but kelemahan dari segi serving yang amat lambat,,about 45minutes gak tunggu..perghh..sik baik rasa die ok..kalau tak hangin gak..:) aku rasa main reason lembs itu kerana kekurangan manpower which is pekerja die pun sesama mereka dan keluarga mereka..boleh maju kalau serve cepat..sebb food ok-ok la..

Okeyla esok dh nak balik jb..another chapter of life akan start..dah kna buat kerja ironing coz tak lama lg dah nak buka sekolah..nak 1st meeting..pergh..cepat betol masa berjalan..begitula masa tidak menunggu kita..kita yang harus mengejar masa..:) pejam celik agaknya dh bulan 3..haha..yippie yippie yeah..okeh..gudnite malaysia east coast..hehe..c ya malaysia south..taa~~

No comments:

Post a Comment

happy

Hi olls.. Its long time no blogging..as usual life is more busy more merrier..but the best things after last entry of my blog posting..defi...