Monday, February 20, 2012

long time no ccccc...

Salam..wahwahzz..lama sunggoh tidak menghapdet..tahun baru pon tak hapdet..percutian ke USS pun tak hapdet..nantila..buat entry USS..khas back dated..muahaha..ekceli dah nak masuk next trip besar-besaran event of the year..sukee..

Okehla..byk benda nak story-mory..tapi hari ni rasa mcm nak story pasal tudung..since pintu hati dah terbuka nak 100% bertudung..tetiba rasa excited membeli tudung2..dari semurah2 tudung sehinggalah ke fareeda..cehh..btw..saya suka pakai tudung shawl tuh..cuma hubby cakap kalau pakai yg plain dgn baju kasual jeans mcm pelik gitu..hehehe..shawl pertama yg skali ngan inner saya beli adelah keluaran Aalia euro moda..beli 2 helai masa tu..tapi takut hubby marah coz rege die rm98 sehelai..so diam jela..

Tapi once dah pakai..very selesa..mula la gatai nak beli lagi..nak beli fareeda masa tu tak terlintas dek akal fikiran coz tau tudung tu mahal..meleleh air mata bayor..but surf punye surf jumpa laman web yg jual tudung fareeda..tak suke yg ade brooch tu..suke yg simple je..shawl skali inner mcm Aalia..so dapat harga 68 sehelai..fareeda plak tu..trus beli 2..tu pun baru pakai satu..sebab satu lagi die silap post warna..nak warna lain dpt warna lain..kebetulan ade kain yg belom berjahit warna tudung tu..so pe lagi..simpan la until baju tu berjahit..:p

Dah ade shawl fareeda sukee..time nak tambahkan koleksi shawl ikut basic warna wahhhh...so gigihla beli lagi 2 kat gulatis..and lagi 2 beli online..for the 1st time beli shawl fareeda yg rege 100 lebih..gulpp...siap brooch..rasa tu jela kot..tak taula sok2 nak beli lg..tp buat masa ni tak kot..

Mahalll..memang cantik..cuma tudung fareeda ni mcm bila pakai ranggi2 tshirt kasual mcm tak sesuai kot..kalau pakai blaus ok sikit..kalau yg ade corak2 tu okey pakai baju tshirt kasual..tgk cutting tshirt gak kan..hishh..niat nak pakai time bercuti nanti..bawakla 2-3 shawl n tudung saukk..gitu..:p

okey nak masak nanti saya blog pasal initenary terkini percutian march..yg tak sampai 20 hari lagi ni..nervous..saya dah siap semua initenary tinggal yg kat france..okehh pecah lobang..Saya n family akan bercuti ke london n paris..London dah settle..tinggal paris je..paris tinggal trip ke eiffel n louvre tu je..and transport..tak naik metro kot pk keselamatan..

Fuhhh..ok before saya fly..saya hapdet percutian USS n singapore..weekend ni nak p kl p cari sweater kat yaya..sofyan dah beli siap2..okey..taaaa...nak masak...

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...