Wednesday, February 29, 2012

mood bercuti

excited kiddo..


Hiolls..sekejap je masa berjalan dengan pantas..rasanya percutian kali ni mmg the big holidays of the year..unexpected things..unbelievable..haha..banyakla..So tinggal lagi 8 hari sahaja kami sekeluarga nak fly....Baju2 kids semua dah get ready..even mummy n daddy pun sama dah get ready..Mana tak nya nak cari baju for yaya sampai kena p KL..ade org cakap naper tak beli kat sg je..kan jb dekat sg..entah..i have no idea nak jawab..maybe p sg sama letih p kl kut..malas nak berurusan dengan kastam semua..nak tukar currency bagai..haha..ekceli tak pernah pun nak soping kat sg..even org cakap murah..but bila dah libatkan currency tu yg maleh..lain la duit die sama dengan indo..:p

This week me dah start packing sikit..escpecially food dah organized masuk bagasi..baju kids dah kumpul tepi..cuma nak p cari 2 helai jeans for sofyan n yaya masa p pakaikan legging with boots..wooowiiee..haha..mufler set for both kids semua dah beli..aku nak beli satu sock tebal incase standby noks..waterproof jacket utk yaya beli kat mothercare midvalley..syukur dah jumpa..kalau tak pening gak..org cakap beli kat sana..bila nak beli if sampai2 dah sejuk gile baben..at least ade sehelai for them dah okeh..me nak dapatkan satu wool shirt jer..

Wehh..Currency semua dah selamat tukar semalam..tinggal lagi 400 je lom tukar..asben cakap tukar kat airport je..since dah tak banyak..huhu..takud..sekrang me tunggu kad kredit bank islam yang post pakai post biasa..apa daa..post biasa je..kedekut..dahler aku pakai kad kredit ko since 2003..kredit limit aku tak berubah mcm tu je..celah gigi je bila dah tukar ke currency lain..haishh..

Sekarang cuma tinggal nak murnikan lagi initenary..haha..lupe nk kena call shipping company neh..deal..since we cover 2 country kena la betol2..okey..later me update our last preparation n destination..cehh kunun nak surprise style filla..kakaka...padahal kalau org baca previous entry pun dah tau aku nak p mana..hehe..okey..taa

yaya ben 10..

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...