Wednesday, July 4, 2012

Happy birthday yaya

Alhamdulillah..genap dua tahun umur szarra Sofea pada sabtu lepas..mula2 ingat nak bercuti ke port dickson..Kira family gathering tp bila hanya our family jer beria2 sedangkan mastermind Nya org lain pun diam jer...so v decide to celebrate jer Kat rumah n balik kg Umah atuk Nenek Nya.. Sedikit about Sofea atau yaya..alhamdulillah percakapan die Dah clear even semua perkataan Bermula dengan huruf A..term yaya yg lain Dari abang Ami - mandi Amen- main Biyam- diam Perkataan yg Slalu digunakan yaya 'tak lah ' Dan 'Pak kan ' ..hihihi No pic coz online guna iPad ni tak reti upload gambo thru iPad..bila yaya Dah 2 tahun Dan masih breast feed mama..syukur sangat dengan reseki yang dikurniakan buatnya.. Dah lama kan tak hapdet..pemalas lipas...bz ngan keje so mana yg sempat jela.. Later hapdet again..taaa

No comments:

Post a Comment

Umrah part 2 Madinah-raudah

7 Disember 2017 Last entry tu silap lak letak tahun sebenarnya tahun 2017 bukan 2018..malas nak betulkan plak..kali ni..Okey kita sambung b...