Saturday, November 10, 2012

hujung minggu

Salam..setelah sekian lama bangun pagi kul 5.50 pagi..hari ni merupakan hari tido sedunia..dengan cuaca yang dingin dingin salju..mmg gile sleepy..hubby bangun awal coz dia ade class pagi ni..so kul 830 dia dah gerak kluar..so me..still tidola..kids mmg tido lagi..tak tahula kids ni bangun kul brapa..aku?huhu..bangun kul 11..tu pun sebab yaya mintak susu..dasar pemalas punya ibu kan..

Turun bawah buatkan susu yaya,susu sofyan..n goreng2 nugget,ayam n buat milo..pastu termenung sat rasa mcm nak masak nasi ayam hainan jer..selalu kalau sabtu ni malas sikit nak masak..ahad yg pulun masak..tapi terlebih rajin kan..so buatla nasi ayam hainan...

bz bz masak..bahan apa ade jer buat ni..main campak2...jer..lepas masak mandikan kids n solat semua turun bawah..aku serve budak2 ala2 kat kedai siap sorang satu mangkuk gitu..selera tgk budak ni makan..then tgh2 nak snap gambo asben balik..so dia pun join sekali..

abis makan..semua naik atas..kids mmg dah puas tido..aku plak turun bawah wifi kat atas lembab sangat..kat bawah berdesup je laju..bapak dieorang terbongkang kul 6 nanti la tu bangun..malam nanti kena menanda kertas..tak siap2 huhu..penat seh..

Ni tgh mengadap laptop sambil tgk jejak jepun bersama zizan..sambil2 tu baca2 blog org..haha..biasa la dok pusing2 baca 3 blog fav aku..fillanie,peeja burhan n diana ishak..sekarang dah tambah bacaan blog maikorner n elly in wonderland..hehe..

okey malam nanti hubby ajak balik kampung ade hal sikit..cuaca mmg mendung n tadi mmg hujan tak berhenti2..japz lagi si kenit yaya tu mesti turun nak susu..hahaha..okey..c ya..

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...