Monday, January 14, 2013

Happy birthday sofyan

Salam.. Bila dah start keje after cuti yg panjang.. Barula rasa Bz sesangat nak update blog pun tak sempat.. Nak2 time petang2 Tgh kemabukan so tak dpt la nak berjimba2 depan laptop update memacam..

So selamat tahun baru 2013.. Azam? Takde azam kot coz dah berazam masa awal Muharam.. So tak excited sgt..cuma 2013 ni bakal dapat baby yang ketiga..

Sebut pasal baby.. Alhamdulillah dah dpt due date but takdela accurate sangat coz tarikhnya between 29-31 Julai..okey jer.. Baru2 scan tarikh 30julai.. So doc suruh ikut tarikh paling awal..

Sofyan dan berusia 5 tahun semalam.. Dah besar.. Dah kurus..nakal sikit la.. Dah tak boleh mandi dengan mama lagi.. Adik jela yg boleh mandi sama2..english die pun improved.. Bahasa Cina pun ok coz ade terdengar die dok practice bahasa Mandarin..syukur sangat.. Dah independent sikit cuma kekadang agak gembeng.. Biasa la tu mmg attitude dari kecil lagi.. Susah nak hilang..

Trip langkawi nanti saya update dlm entry selepas ini..ingat cuti nanti nak ke hong kong tapi sebb kan preggy n tak larat lagi.. So biarkan dulu.. Percutian ditangguh..tukar ke destinasi yg lain..mana?? Tungggguuuu..

Ok.. Tu aje nak citer.. Later sambung lagi.. Semoga szaarif sofyan menjadi anak yg soleh dan bijak hendaknya..aminnn

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...