Tuesday, May 27, 2014

Macam macam

Asalamualaikum..

Sesekali rasa nak luahkan rasa ade tentang manusia..Yelaaaaaa kan aku simpan tak pasal2 naik penyakit darah tinggi..wahaha..mintak dijauhkan..okey La apa yg nak dikongsi hari ni tentang perangai manusia..sebenarnya aku tak paham satu kategori manusia ni..dia ni positif ke negatif ke ikhlas ke tak ikhlas ke hanya Allah je tahu..nak kate aku dengki keje dia? Ni lawak antarabangsa ke ape? Ko dah move on..so ko move on tak payah nak turning back ..ke ko yang dengki sebenarnya? Tak boleh orang lebih dari Life ko but ekceli Life ko tu tak best sangat aku tak kagum pun eh ni petanda ayat dengki ke?wahaha..walaupun ape yg ko buat aku ade sesetengah pihak tak nampak ade yang nampak tapi buat tak nampak dan ade yg nampak hanya boleh ckp kesian kat aku but most of them ckp aku byk susahkan ko..Yes definitelyduring Dat time mmg agak messy..but aku sacrified everythings settle kan ..nama ko tak terbabit pun..but aku terima jela..nak ckp byk2 buat ape ni aku punye part aku kena selesaikan La..aku tahu masa tu ramai ckp aku tak patut buat mcm tu mcm ni..okeh..sape buat sape..ko pun refused nak bantu..depan je ko ckp nak belakang apa telah jadi ..At the end effort aku so kat sini ko plsydsfe ..konon ko insan teraniaya..aniaya La sangat..selama ni ko buat keje tak siap bling bling ko tak pena nak ngaku..hanyaa Allah je tahu semua perbuatan tu..but tis Is kun fayakun..

Aku takde masa nak balas semua perkara yg dah berlaku..aku serah kepada Allah..aku pun tak tahu ko ke teraniaya atau aku yg mangsa..aku tak pernah cuit ko ..ko senang alhamdulillah..aku takde La nak mendengki ko pakai La apapun jawatan perdana menteri Malaysia pun..ade aku kisah?? Yang penting ko jangan nak cuba provokasi sangat..dah byk sgt aku nampak ko meroyan..kesian kan..aku doakan ko mendapat hidayah La dahla jgn berprasangka buruk sangat dengan orang..orang tak dengki dgn ok sebab Life ko tak best ..memang tak best okeh!,! Peace

happy

Hi olls.. Its long time no blogging..as usual life is more busy more merrier..but the best things after last entry of my blog posting..defi...