Sunday, August 31, 2014

Cuti sendu..

Wowiiie bz skrg ni takde masa nak update blog uolls..rasa Nanti aku update percutian Cameron highland ..even dah basi..tp why not kan..
Dulu Kalau nak bercuti luar Malaysia aku rajin cari info kat satu laman social benang..alhamdulillah trip ke Gold Coast ke London or Padang pun mendapat feedback yg sangat baik ..ye la dulu Aku assumed mereka ni kekwat kot..tp tak delah dieorg lagi sporting ..
Lain dgn percutian kali ni as usual aku pun me cari info..memula tu ok tp lama2 sendu..tetiba rasa mcm malas..ehh...tp Nasib la ade yg aku kontek personal bagi respon yg baik..so settle masalah..
Cuma ade few question aku dieorg tak Jawab compare benang lain..efficient sangat..so aku think positive walaupun tak berapa nak positif..hahaha..kesudahan aku buat itinerary semua based on blogger yang pernah melancong ke tempat aku nak p ni..
Maybe Sebb yg Dlm tu muda kot so dieorg suka p backpackers..jadi soalan aku byk bertemakan family tu kot depa tak boleh nak Jawab..it's ok..teknologi di hujung jadi anda..okey nak masak nasi lemak.. Happy merdeka day..

No comments:

Post a Comment

happy

Hi olls.. Its long time no blogging..as usual life is more busy more merrier..but the best things after last entry of my blog posting..defi...