Thursday, December 24, 2015

stalk n stalker

Morning uolls.. Since my mata is susah nak pejam n tido.. Why not we blog pasal pasal isu stalk ni.. Semua org mmg tak suka kalau ade stalker yg suka stalk fb, instagram , tweeter ke linked ke blog ke .. Apa apa saje lah..bagi aku la okeh nak stalk..bila dah stalk tu cnn la plakk.. Si A stalk si B .. Dah stalk si B si A ni gi arr cite kat si C n si D ..okeh dieorg pun puji la si B ni..kalau cite mcm ni happy ending stalk positive..ade ke stalk positive.. Wahaha.. Ade jenis stalk orang sakit ati kecam tunggu masa je nak kecam..fuhh yg ni bikin panas Ni baru dinamakan stalker..

Tapi skrg asal ko gi page orang tgk gambo orang dah di panggil stalker walaupun ko private kan gambo ko.. Eh dah private camne org nak stalk..ehh boleh .. Bijak pandai akan ade sorang atau dua yg digunakan utk distalk.. Beware anda sedang diperhatikan.. Orang mcm ni senang kena licik cari sekutu mereka dan block je abis cite..

Tu cite pasal stalk.. Belum lagi cite pasal whatsap wechat or apa lagi la .. Kekadang whatsap group dah ade mcm mcm.. Tp bila dah mcm mcm .. Yg kawan boleh jadi musuh.. Yang tak kenal boleh kenal.. Yang kawin boleh jadi cerai berai.. Yg skema tiber scandal..bagi aku tak salah kita nak bersosial .. As long as respect each other bagi aku okeh.. Yg tak best ko jadi silent reader dlm tu peratii je org sembang.. Pastu ko cnn cite kat group lain yg ko aktif.. Pastu ko jadi kan bahan utk gelak ketawa.. Haishh.. Tak pasal pasal pecah belah semua orang..

Macam macam penangan laman sosial..aku pun nak consider utk privatekan blog aku.. Tp rasa tak perlu kot sharing tips cuticuti ..lantak la org nak ckp menunjuk ke ape ke..kita share mana senang n mudah..aku pun rajin p blog org yg p holiday rasa kagum n skit sebanyak boleh amek tips dari dieorang..tak rasa pun dieorg eksyen .. Rezeki dieorang kot.. Bumi allah luas kann.. Tp aku tak suka bila org dok cucuk ehh si A ni jeles ko pergi siam.. Tu dia stalk engko.. Ni kenot tahanla..aku harap samday kaki cucuk ni tercucuk diri sendiri.. Ehh mengarut dah..ok nanti aku story entry vietnam.. Hahaha bz 2015.. Kita end kan cite cuti vietnam .. Taaa

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...