Sunday, July 17, 2016

Block memblock diblock goblokk?

morning peep.. Assalamualaikum.. Ya tajuk lepas geram.. Sebenarnya saje nak luah luah perasaan.. Nothing pun.. Uolls mesti pernah blocked orang ? Pernah diblocked? Motif? Ok la kat sini saje nak share pasal blocked memblocked ni..

Selalunya orang yg suka blocked orang tetiba tanpa sebab ni dia tak rasa secure dengan life dia.. Dia rasa hey baik aku block sebb orang ni akan stalk website ? Pastu jadikan bahan cerita seterusnya more to privacy la tapi kalau orang tu .. Tapi dia stalk blog orwng ok jer .. Gitu.. Hi u ? Stalk i ke? Lepas ni boleh cnn each other gitu..orang yang kena block ni pun akan rasa eh eh eh why why sebb dia tak tahu apa cite n bila orwng tanya eh u takde add ke tis person..csmne i nak add tis person sebb i tak tahu pun dia ade acc dot dot.. Other person pun jawab adaaa n the person pun cakaP nama sekian sekian.. So u know la if u tak jumpa dat name auto u mmg dah kena block.. For what reason maybe privacy matter..well its ok .. Cuma i tak suka kalau u block orang u tak nak orang tahu life u.. So u jgn bother la to stalk life org yg u block tu kat mana mana laman social..

I pun block orwng tapi lepas block lantak la ko nak buat apa.. Hahaha ni dah block ade plak tukang cnn cite apa yg org tu buat.. Pelik betul orang mcm ni.. Move on la peliss ..so bagi i la.. Tak perlu la nak block block biar je.. Kalau dia bukan frenlist uolls pun dia bukan boleh tgk pun ape yg uolls post kan ade privacy mode.bila u block orang dah speku mcm mcm..tapi tu hak uolls la cuma pesanan la dah block tu dont ever amek tahu psal org yg ko blocked..peace

No comments:

Post a Comment

HI

Morning people..its a longgggggg time not too bloging myself..definitely i m too busy with my house routine n my work thinggy..hhaha..life ...