Thursday, December 1, 2016

private

salam..sebenarnya masih dlm pertimbangan start 2017 will privatekan my blog for a while..but still boleh nak masuk gais bole directly email me..n will approved to view blog..kenn..takat follower ko 5 org ade hati nak privatekan blog..kakaka...lawak apekah ini..

Tahun 2016 pun dah sampai ke penghujungnya..SPM pun dan pun tamat pada hari ini..horrey..Tahun ni tak segigih tahun tahun yang lalu nak buat kerja pun malas...maybe sebb mood sentap kes spm tu arr..haha..mcm takde mood nak buat keje..so siapkan yang wajib jerla..

Tahun 2016 ni banyak sungguh aku pelajari..dari segi kekeluargaan yang banyak bagi impak bagi aku..sedarkan diri..sebaik mana kita pada manusia ni..pasti ade juga kita lupa org mengambil kesempatan atas kebaikan itu..kita niat mmg jujur ikhlas nak move on..buang yang keroh amek yang jernih..tapi bila kita found out benda yg totally caught in act ko..so me realize la..jgn percaya orang 100%..buat baik berpada pada kata perumpamaan..see situ pun dah cite ko nak buat baik agak agak je..jgn baik sangat..gitteww..

And the best part of yr 2016 ni aku kenal erti persahabatan..siapa yang jujur will stay tak kisah mcm mana keadaan ko pun..kaya senang susah miskin hina lonely..siapa yg tinggal yupp itula sahabat sejati..bukan depan baik belakang caci..no no no..biar tak ramai sahabat dari ramai ramai simpan rasa iri hati..tu tak bagus tak sihat..

And mission yang tak accomplished for 2016 adalah tak kurus..huwaaaaa...bila nak kurus ni..hahaha..insyaallah before 2017 lagi beberapa minggu lagi dpt turun around 10kg ok la..sebb target 10kg kan utk 2016..kakkaka..sepanjang tahun gitu..berat mek dok turun naik turun naik..dok main naik 2kg turun 1kg naik mcm tula..

Haishh..byk nak kena buat pembaharuan 2017 mcm mcm kena buat..harap harap succeed la..tahun ni punya percutian ok la..takde la target nak pergi jauh jauh pun..end up dengan percutian legoland tu je..eh nanti will update la..percutian legoland..org berkali kali pergi kau kecoh sekali pergi..kakakakakaka..lek la..kate nak private blog..

Ok nunite Malaysia..insyaallah will update soon about legoland..and my current obsessed of beauty regime..cantik cantik tip walau akak so so takpe..share pun takda masalah..benda baik kita share..ok taa

No comments:

Post a Comment

happy

Hi olls.. Its long time no blogging..as usual life is more busy more merrier..but the best things after last entry of my blog posting..defi...